Auto servis Dobrica


Auto servis DOBRICA je specijalizovani servis za popravku i održavanje putničkog programa automobila i šlep službe.

Jednom rečju, kada dođete kod nas, vaš automobil je naša briga, a vama preostaje da u udobnom ambijentu prekratite vreme dok popravka ili servis traju.

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogućili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. 

Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. 

Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.) Takođe, možemo garantovati tehničku ispravnost Vaših vozila.

RADNO VREME:

Radnim Danom 09 - 18     Subota  09 - 15

Žarka Jelića 47a  Dobanovci

Tel/Fax 011/8467-690   Mob. 063/75-777-72Kako doći do nas:

Do našeg i vašeg servisa se može doći iz dva pravca: iz pravca Beograda, auto putem, na oko 20km se skrene u Dobanovce, prođete nadvožnjak idete prema Surčinu, prođete mini MAXY, i skrećete u prvu ulicu sa leve strane doćićete do raskrsnice vi još produžite nekih 400m i videćete sa desne strane naš i vaš auto servis DOBRICA........ Ako dolazite iz pravca Surčina kada dođete do centra Dobanovaca (kod semafora i crkve), idete ka auto putu tj produžite pravo i skrećete u prvu ulicu sa desne strane, doćićete do raskrsnice vi još produžite nekih 400m i videćete sa desne strane naš i vaš auto servis DOBRICA........