• 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

 • 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

063/12-03-004info@oglasimn.com
 • Početna
 • » BioPiramida 100%smanjuje štetnost zračenja u kući

BioPiramida 100%smanjuje štetnost zračenja u kućineverifikovan oglas

Cena: 25.000RSD
9. septembra 2019.
Pregleda: 200
ID oglasa: 14918
Svrha: Prodaja
Opis:

PXD BioPiramida je uređaj koji radi na principu besplatne energije planete Zemlje - -Geomagnetizma koji energijom severnog magnetnog pola aktivira rad BioPiramide koja pravi svoje zaštitno polje na površini od 153m2. Tačnije pravi polje idealne frekvencije za čoveka, ali i sav živi svet u tom polju, od 7,83Hz ili tzv. Schumanovu rezonancu koju još zovu isceljujuca, blagotvrona frekvencija. Zahvaljujući toj frekvenciji je i nastao život na planeti Zemlji.

Svi koji se nalaze u tom polju 153m2 i od 3 do 4m u visinu, u zavisnosti od strukture objekata, zasticeni si 100% od štetnog dejstva svih elektromagnetskih izvora (dalekovoda, mikrotalasne, Wi-Fi rutera, mobilnih telefona i njihovih baznih stanica itd.) A takođe su zaštićeni od štetnosti Geopatoloških izvora energije (podzemnih voda, Hartmanovih čvorišta itd.) Ovo je ispitano, sertifikovano I preporučeno od nekoliko svetskih instituta za nejonizujuca zracenja, biomagnetizam kao sto su BION SLOVENIJA, IGEF NEMAČKA, ARTG AUSTRALIA.

BioPiramida se postavlja na pod stambenog ili poslovnog objekta, ima mesečno održavanje tj. čišćenje na Sunčevoj energiji i ima doživotnu garanciju. Svaki kupac dobija na poklon detekciju prostora od strane praktičara radiesteziste iz udruženja za nejonizujuca zracenja "BIOGEN" iz Beograda kao i savet gde je najbolje postaviti BioPiramidu. Takodje dobijaju besplatno detekciju zdravlja tj. merenje energije svih vitalnih organa. Dobijaju vaučer za besplatnu Kvantnu dijagnostiku u savetovalištu BIOGEN kao i jedan tretman u Kvantnoj sobi na Bioterapeut pločama u našem savetovalištu u Beogradu.

Metod plaćanja:
 • Keš
Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: +381 69 2361 388
Adresa: Srbija,