• 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

 • 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

063/12-03-004info@oglasimn.com
 • Početna
 • » Škola stranih jezika za decu Helen Doron

Škola stranih jezika za decu Helen Doronverifikovan oglas

5. septembra 2018.
Pregleda: 424
ID oglasa: 4532
Opis:

Škola stranih jezika za decu Helen Doron

Helen Doron je franšizni lanac škola engleskog jezika koji već 28 godina postoji u svetu, a 14 godina u Srbiji.
Zastupljen je u 30 zemalja sveta, a od gradova u Srbiji trenutno postojimo u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Bečeju, Zrenjaninu i Pančevu.

Helen Doron programi se dele na dve kategorije:
1) Helen Doron Early English je metod učenja engleskog jezika kao maternjeg. Zasniva se na simuliranju engleskog govornog okruženja u kome deca na prirodan način usvajaju drugi jezik kroz aktivno učešće na času, igru, pesmu i druženje sa svojim vršnjacima. Za decu do četiri godine prisustvo jednog roditelja na časovima je obavezno.
Uzrast koji pokriva je od 3 meseca do 14 godina.

2) Helen Doron Teen English je program uskladjen sa evropskim standardima za učenje jezika (CEF).
Nivoi koje nudimo su A2, B1, B1+ i B2, a uzrast koji pokrivaju je od 12 do 18 godina.

Helen Doron Early English materijali obuhvataju deset godišnjih nivoa (svaki se sastoji od knjiga i pratećih CD-a, spakovanih u atraktivnu torbicu). Do školskog uzrasta savladava se isključivo govorni jezik, a školski uzrast dece paralelno uči čitanje, pisanje (uz dodatne radne sveske za mlađe školarce) i gramatiku jezika koji su već progovorila.
Helen Doron Teen English programi obuhvataju četiri seta materijala (svaki se sastoji od knjiga, pratećih DVD-jeva, albuma sa pop pesmama i lektirom, spakovanih u atraktivnu torbu), i koji tokom obrade direktno pripremaju polaznika za polaganje ispita za nivoe A2, B1 i B2.

Pearson Tests of English – za polaznike koji žele da imaju međunarodni sertifikat znanja engleskog jezika, mogu se testirati prema Pearson Tests of English (PTE) u Helen Doron centrima za podučavanje, koji su licencirani za izvođenje PTE testova.

Testovi su podeljeni u dve grupe, prema uzrastima:
• PTE Young Learners (za decu uzrasta od 8 do 13 godina)
• PTE General ( od 12 do 17+), svi nivoi.

Školska godina počinje 01. septembra, i traje do kraja juna, a predupis vršimo već od maja za narednu školsku godinu. Za naše buduće polaznike organizujemo i besplatne demo časove ili testiranja u istom periodu.
Bee-Beep poziva sve zainteresovane da se jave, dođu, vide materijale i prisustvuju času.
Ako želite da saznate više o samom metodu ili načinu uključivanja u Helen Doron sistem, molimo kontaktirajte: Helen Doron Early English Master Franchisor Bee-Beep d.o.o, 011/3573-017, ili preko sajta www.helendoron.com, i www.helendoron.rs

Kontakt informacije
Kategorije:      
Telefon: 0800/333-000
Adresa: Zrmanjska 27, Beograd, Србија, , Srbija,