• 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

 • 0
  0 Items In your Shopping Bag

  No products in the cart.

063/12-03-004info@oglasimn.com
 • Home
 • » Svetski trendovi u srcu Beograda – niče Kapija Vračara

Svetski trendovi u srcu Beograda – niče Kapija Vračaraverified ad

21. July 2018.
Views: 751
Ad ID: 2776
Opis:

Kapija Vračara je stambeno-poslovni kompleks visokog kvaliteta, smešten u srcu Beograda, u jednoj od najpopularnijih beogradskih opština, duge i bogate istorije i tradicije.

Kao novi stambeni kompleks na području Vračara, ovaj kondominijum raspolaže sa više od 250 stambenih jedinica, različitih struktura, od jednoiposobnih do petosobnih stanova i penthousejedinica, raspoređenih na tri lamele. Objekat prati izuzetan oblikovni i estetski kvalitet zahvaljujući njegovoj urbanističkoj i arhitektonskoj postavci, energetskoj efikasnosti i upotrebi vrhunskih materijala. Prateći svetske trendove u gradnji, kako bi se dodatno obezbedila provetrenost i osunčanost i kontakt većeg broja stanova sa južnim svetlom, objekat predviđa prodor  prema unutrašnjim slobodnim i uređenim prostorima koji povezuju ulice Južni bulevar i ulicu Braće Radovanović.

Za potpuni komfor i kvalitet života rezidenata ovog kompleksa, predviđena je podzemna garaža na tri nivoa, dva dečja igrališta i zelene površine, a dodatnu sigurnost pružiće i profesionalni upravnik objekta, angažovan tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji.

Poslovni prostori su zastupljeni  u prizemnim etažama i delu prvog sprata objekta.

Za više informacija posetiti sajt.

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 069/604-000
Adresa: Južni Bulevar 112, Vračar, , Srbija,