• Home
  • » Pomeranski špic štenci

Pomeranski špic štenciunverified ad

15. October 2021.
Views: 37
Ad ID: 38656
Opis:

Prodajemo štence pomeranskog špica, od kvalitetnog roditelja, neupitnog zdravstvenog stanja, odnjegovani uz 24/7h brigu i njegu veterinarskog lica koji je ujedno i vlasnik legla. Svako štene je tretirano NOBIVAC puppy vakcinom pa zatim petovalentnom, a u isto vrijeme izvršeni su tretmani protiv vanjskih i unutrašnjih parazita sa trenutnom najkvalitetnijim proizvodima na tržištu!
Hranjeni od startera pa na dalje kao i njihovi roditelji isključivo Royal Canin i uz to bar jedan obrok svježe kuvanih Organskih pilecih prsa i riže...!
Kada vam prodamo štence i uzmemo vaš novac, nismo završili sa tim, imate punu podršku od nas, za svako pitanje, sugestiju i pomoć!
Cijena od prihvatljivih 700€ do 2700€, za one koji znaju šta žele... Cijenu odredjuje dužina njuške, dužina dlake, kako i visina, tako i težina!
Uz sve štence je moguće dobiti svu dokumentaciju o porijeklu, zdravstvenom stanju, a tako isto pas može biti čipiran na ime budućeg vlasnika, dobiti putovnicu, sa zavedenim mikročipom i certifikatom.
Papirologija se posebno plaća, kao i dostava!

Za sva pitanja i sve ostalo što vas zanima, možete nas kontaktirati na broj 0038763009077, a takodje za više slika i videa, javite se na Viber i WhatsApp!
Nalazimo se u Bosni i Hercegovini, grad Brčko, dostava moguća bilo gdje uz dogovor!

S poštovanjem Vaš LuxPomeranian!
Kontakt informacije
Kategorije:      
Telefon: 0038763009077
Adresa: Bosna i Hercegovina,