• Home
  • » Poslovno-stambeni kompleks Dunavske terase

Poslovno-stambeni kompleks Dunavske teraseverified ad

21. July 2018.
Views: 1451
Ad ID: 2778
Opis:

Poslovno-stambeni kompleks „Dunavske terase“ se nalazi u ul. Vojvode Micka Krstića br. 1 (ugao Uralske ulice) u Beogradu.

Objekat je po nameni poslovno-stambeni, koji se sastoji od 13 lamela. Ukupna neto površina objekta iznosi 39.075,43 m2. U objektu se nalazi 533 stambenih jedinica i 95 poslovnih jedinca - lokala. Svi objekti u kompleksu su uknjiženi i useljivi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

Izveden je po savremenim principima koji će obezbediti energetsku efikasnost u eksploataciji. Ugrađeni su materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema. Spoljni zidovi su izrađeni od termobloka sa dodatnom termoizolacijom, prozori i balkonska vrata su izrađeni od šestokomorne PVC stolarije sa roletnama, u koje su ugrađena stakla “četiri godišnja doba” ispunjena argonom, čime se obezbeđuju manji gubici toplotne energije, niska emisija UV zračenja i odlična izolacija od buke. U stanove je ugrađena italijanska keramika, hrastov parket, unutrašnja stolarija je od medijapana a ulazna vrata su sigurnosna. Visna plafona je 2,80m. Objekat je priključen na sistem daljinskog grejanja (i plaća se po utrošku), gradsku komunalnu mrežu vodovoda i kanalizacije, elektrodistribucije.

Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 011/275-08-14
Adresa: Vojvode Micka Krstića br. 1, Karaburma, , Srbija,