• Home
  • » SD Guard security

SD Guard securityverified ad

21. July 2018.
Views: 4082
Ad ID: 2568
Opis:

Preduzeće SD GUARD GROUP d.o.o osnovano je 2013. godine. Rukovodeći menadžment preduzeća čine visoko profesionalni kadrovi sa dugogodišnjim iskustvom iz Vojske i Policije.
Delatnosti: Fizičko obezbeđenje, tehničko obezbeđenje i zaštita...

U zavisnosti od zahteva klijenata uslugu fizičko tehničkog obezbeđenja vršimo sa naoružanim i nenaoružanim izvršiocima u više tipova uniformi.
Kao sredstva komunikacije koristimo ručne i fiksne radio stanice renomiranih proizvođača Kenwood i Motorola, kao i umrežene telefone naše kompanije.

Zbog postizanja većeg stepena bezbednosti objekta, lica i imovine u mogućnosti smo da stavimo na raspolaganje radnike obezbeđenja obučene za rukovanje metal detektorima, kao i KD (kontra diverziona) vratima, po zahtevu klijenta.

Nudimo Vam rešenje koje zadovoljava svetske i standarde zaštite i bezbednost. Za Vaš Novac imate pravo na NAJBOLJE.
Sa korisnicima usluga, dogovaramo se oko konačnog izgleda i tipa uniforme, izvršioca zavisno od poslovnih zadataka i obje¬kata na kojima se vrši usluga. Radnici obezbeđenja kompanije "SD GUARD GROUP d.o.o" su uniformisani sa prepoznatljivim, vidnim obeležijima, značkama i službenim legitimacijama našeg preduzeća.
U našem radu opredelili smo se za ugradnju alarmne opreme kanadskog proizvođača PARADOX, jer trenutno predstavlja vrhunac ponude u ovoj oblasti zahvaljujući implementaciji najaktuelnijih tehničkih i tehnoloških prodora na polju alarmne zaštite i telekomunikacija. Time je obezbeđen najviši mogući nivo sigurnosti opreme jednog proizvođača koji se na tržištu može naći.
.....SA NAMA STE BEZBEDNIJI.....
Kontakt informacije
Kategorije:   
Telefon: 063/802-75-63
Adresa: Vojvode Šupljikca 1a, Belgrade, , Srbija, 11050